Personvernerklæring

Senter for IKT i utdanningen er opptatt av personvern. Denne erklæringen handler om hvordan vi samler inn og bruker informasjon om besøkende på kurs.iktsenteret.no

Ansvar

Senter for IKT i utdanningen er ansvarlig for innhenting og bruk av personopplysninger som gjøres i forbindelse med drift og vedlikehold av kurs.iktsenteret.no. BIBSYS er vår leverandør for teknisk drift og vedlikehold av nettstedet. Senter for IKT i utdanningen har databehandleravtale med BIBSYS.

Søk

kurs.iktsenteret.no lagrer diskusjonsinnlegg, svar på prøver, innleveringer etc. Formålet med dette er at brukeren skal kunne finne igjen disse tingene neste gang hen logger på. Brukere som deltar på samme kurs vil kunne se hverandres diskusjonsinnlegg.

Feide

kurs.iktsenteret.no bruker følgende informasjon fra Feide: FeideID Se forøvrig Feide personvern og samtykke for mer informasjon.

Informasjonskapsler

kurs.iktsenteret.no benytter informasjonskapsler (cookies). Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på maskinen din. De fleste nettlesere er stilt inn til å godta informasjonskapsler. Du kan blokkere informasjonskapsler eller bli varslet når en informasjonskapsel lagres på datamaskinen din. Mer informasjon om dette finner du i hjelpefunksjonen i nettleseren din.

På kurs.iktsenteret.no finnes følgende informasjonskapsler:

Feide innlogging: Informasjonskapselen SimpleSAMLSessionID er en anonym sesjonsidentifikator som brukes for å logge brukeren inn på Feidetjenester.